076 - 578 2566 - info@solidbase.nl

Over ons

Solid Base is gespecialiseerd in alle vormen van vloerbedekkingen; hard én zacht. We bieden een ruime keuze in bijvoorbeeld tapijt(tegels) en projectvinyl, linoleum en rubber. Maar ook in gietvloeren, troffel- en betonvloeren,  hout en parket.Solid Base is leverancier van alle bekende A-merken.

Naast vloeren, biedt Solid Base ook voor gordijnen en vitrage, binnen – en buitenzonwering een zeer gevarieerd aanbod gerenommeerde merken.

Wat we doen

‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’

Vloeren. Zonwering. Gordijnen. Solid Base verzorgt de complete stoffering voor zowel kleine als grote opdrachtgevers, voor nieuwbouw en renovatie, in binnen- en buitenland. We werken met een vast team van ter zake deskundige vakmensen die met hun jarenlange ervaring voor elk verzoek een passende oplossing hebben. Onze jarenlange ervaring, vakkennis en het feit dat we uitsluitend met gerenommeerde toeleveranciers werken, maakt van Solid Base een partner waar u op kunt bouwen en vertrouwen.

Persoonlijk betrokken, van A tot Z

‘Beter vooraf overleg, dan achteraf discussie’

Solid Base adviseert, levert, monteert en staat garant voor een uitstekende service; ook lang na de koop. Wij zijn er voor klanten die prijs stellen op deskundig en eerlijk advies, waarde hechten aan persoonlijke aandacht en vertrouwen op een goed product.

Solid Base is een allround partner voor individueel advies op maat. Wij komen altijd ter plekke de locatie bekijken en inmeten, want alleen zo kunnen we onze klanten van het juiste technische advies voorzien. Dan volgt een uitgebreide all-in offerte, waarin u ons advies stap voor stap kunt volgen. Na akkoord komen onze vakmensen persoonlijk de vloer leggen, de gordijnen hangen of zonwering monteren.

En zo is Solid Base persoonlijk betrokken; van het eerste advies tot en met de complete installatie en oplevering!

Wilt u gebeld worden?