076 - 578 2566 - info@solidbase.nl

Solid Base heeft een breed aanbod in harde vloeren, zoals projectvinyl, linoleum, marmoleum en rubber. Zowel van alle grote A-merken als enkele eigen merken.

Projectvinyl

Projectvinyl is een harde vloer op basis van kunststof. De toplaag bepaalt de slijtvastheid. Projectvinyl wordt gelegd in de vorm van tegels, banen of stroken, waardoor bijna alles mogelijk is. Vinylvloeren zijn duurzaam, eenvoudig in onderhoud en geschikt voor (zeer) intensief gebruik. Antislip projectvinyl is met name geschikt voor zorginstellingen.

Merken: o.a. Tarkett, Forbo, Objectflor, Leoxx, TFD, VTC, Mflor, DLW Armstrong, Gerflor, Wineo, Moduleo, Therdex

Linoleum & Marmoleum

Linoleum is een natuurlijke vloer, want bestaat voornamelijk uit natuurlijke materialen zoals lijnzaadolie gemengd met harsen, fijngemalen kalksteen en kurkmeel. Linoleum is bijzonder slijtvast, krasvast, kleurecht, makkelijk schoon te houden en anti-bacterieel. Er is ook akoestisch en geleidend linoleum. Marmoleum is de eigen merknaam van Forbo voor linoleum vloeren, maar dan met een marmerstructuur. Duurzaam geproduceerd op milieuvriendelijke wijze, met zo min mogelijk gebruik van energie.

Merken: o.a. Forbo, DLW Armstrong

Rubber

Rubber is verkrijgbaar in een behoorlijk aantal kleurassortimenten, in banen en in tegels. Het is een stroef en soepel product dat zowel binnen als buiten kan worden gebruikt, Onder speeltoestellen, onder de sportschooltoestellen. De vloer kan een behoorlijke stoot verdragen, hij heeft zoveel positieve eigenschappen, de vloer is dan ook multifunctioneel. Figuren en logo’s zijn probleemloos te maken. Men kan de vloer probleemloos vanuit een vertrek naar buiten laten lopen, hij is weer en wind bestendig

Er zijn verschillende typen rubber voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. Voor binnen en buiten. Van zware werkvloeren tot decoratieve woonvloeren. Doordat rubber veel gebruikt word als ruwe werkvloer is zijn imago wat betreft woonvloer niet erg positief, dit is echter snel aan het veranderen. Neem de moeite bij een nieuw of bij vervanging van uw vloeren ook informatie van dit product op te vragen, u zult hier geen spijt van krijgen. 

Merken: o.a. Nora

Wilt u gebeld worden?