076 - 578 2566 - info@solidbase.nl

Gietvloeren, troffelvloeren- en cementvloeren

Giet-, troffel en cementvloeren zijn vooral erg sterk en superstrak: ze worden laag voor laag opgebouwd, hebben geen naden of kieren waar vuil in kan, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht over vloerverwarming en zelfs over bestaande vloeren. Mede dankzij hun antistatische kwaliteiten, zijn deze naadloze voeren een uitstekende oplossing voor mensen met een (stof)allergie.

Bij gietvloeren gaat het vrijwel altijd om een mengsel van kunststof en epoxy (hars). Troffelvloeren zijn smeervloeren van een fijnkorrelige mortel, afgedicht met epoxy, met van zichzelf een grijze, industriële beton-look. Sterk, strak en zeer kras en slijtvast. Bij een cementvloer wordt cement gebruikt als bindmiddel in combinatie met epoxy. Deze grijze vloeren zijn doorgaans mechanisch zeer zwaar belastbaar en hebben uitstekende anti-slip eigenschappen.

Betonlook vloeren

Betonvloeren hebben een natuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in tal van afwerkingen. Bepalend is de gekozen kleur, maar ook de glansgraad en structuur. Ook een betonvloer is naadloos en daardoor erg makkelijk te onderhouden en hygiënisch omdat er geen vuil achter kan blijven in naden of voegen.

Betonciré

Iets nieuws is bétonciré; een zeer sterke, watervaste ‘cementstuc’ die bijzonder geschikt is voor (terras)vloeren. De cementgebonden stucsoort is slijtvast en waterbestendig. Het is ook een naadloze en daarmee extra hygiënische vloer. Betonciré wordt veelal afgewerkt met een duurzame coating om de vloer extra krasbestendig en vuilwerend te maken.

Wilt u gebeld worden?